Magazin

★★★★☆

MATERIALE SI CULORI ale unei chiuvete

Alegerea materialelor pentru chiuveta este foarte variata. Otelul inoxidabil clasic si atemporal, de exemplu, poate fi integrat in orice mediu de bucatarie ca aproape niciun alt material.

In general, otelul inoxidabil este igienic, rezistent si convinge prin luciul sau ridicat. Singurul sau dezavantaj este reprezentat de petele de calcar care apar pe suprafata sa. In plus, este mai dificil de intretinut si trebuie sa fie spalat frecvent cu un produs de curatare special. Avantajul este ca exista modele pentru toate gusturile, intr-o gama larga de dimensiuni si combinatii.

Dar pentru cei care doresc sa adauge o nota de culoare, pot alege ceramica, un material clasic, si Silgranit, de la Blanco, un material compozit de granit de inalta calitate. Chiuvetele realizate din materiale sintetice, cum ar fi Silestone, sunt deosebit de usor de intretinut si resping murdaria. Datorita formulei lor patentate de protectie a igienei, suprafetele sunt antibacteriene.

USCAREA BINE A VESELA

Daca aveti mult spatiu pe suprafata de lucru, ar trebui sa optati pentru un model de chiuveta de mari dimensiuni, unde sa va puteti desfasura toate sarcinile in mod confortabil.

Pe langa un bazin de dimensiuni generoase, este recomandabil sa se incorporeze o zona de uscare pentru a accelera curatarea vesela. In general, aceasta zona de scurgere suplimentara este realizata din acelasi material ca si vasul si este prezentata ca o prelungire a acestuia din urma.

MULTIFUNCTIONALITATE SI VERSATILITATE

Nu toate chiuvetele sunt la fel. Pe langa design si culori, dimensiunile, materialele, tipul de instalare si accesoriile joaca, de asemenea, un rol important. Pentru a asigura un confort optim, va recomandam un dulap de chiuveta de 60 cm. Ofera spatiu pentru o chiuveta generoasa cu un vas principal si unul suplimentar.

Si pentru ca spatiul este de obicei limitat, accesoriile inteligente sunt utile: fie ca este vorba de placa de tocat practica care aluneca de-a lungul scurgatorului sau de bolul multifunctional care poate fi atasat la bolul principal, accesoriile practice extind spatiul de lucru si fac ca sarcinile zilnice sa se desfasoare fara probleme.

Accepti cookies? Citeste mai mult